Avaliações de Tapas Express Rotterdam

Avaliações recentes

5.0
Rin
2 junho 2022

Heerlijk gegeten. Hadden een dag vooraf besteld en precies op het afgesproken tijdstip werd alles geleverd, goed op temperatuur. Top weer!!

Rob de Man
21 maio 2022

Geweldig lekker goed verzorgt en op tijd geleverd

Arnold
30 abril 2022

Eten was lekker en súpersnel bezorgd. Aanrader!

Ron
2 abril 2022

Vooraf besteld, keurig op tijd geleverd en heerlijk gegeten. Top tapas.

Ron
25 março 2022

Heerlijk gegeten 👍🏻

René
12 março 2022

Goede en lekkere producten. Snelle levering en nette bezorgers.

G Bodewitz
11 março 2022

Punctuele bezorging. Tapas waren goed bereid.

Ron
25 fevereiro 2022

Vlot bezorgd en heerlijk gegeten.

Marita
11 fevereiro 2022

Wat was het lekker! Goede smaken, we hebben genoten! Ik heb gekozen voor afhalen, en het was 2 minuten voor tijd klaar, m'n complimenten!

.
20 janeiro 2022

Netjes op tijd. Eten is heerlijk.

Henk
17 janeiro 2022

Lekkere tapas, goed warm, 25 eerder bezorgt (op zondag) dan vooraf gemeld ! Empenadas van bladerdeeg, nieuw voor mij maar toch gewoon lekker... Voor herhaling vatbaar!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marja
16 janeiro 2022

Altijd heerlijk en heel snel bezorgd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

R de Man
10 janeiro 2022

Volledig naar wens en snel en zeer goed van smaak etc

Meriam
30 dezembro 2021

Heerlijke warme tapas. Mooi op tijd bezorgd

Andrew
26 dezembro 2021

Perfect qua volume, lekkere gerechten die op en top bereid waren!

MvB
25 dezembro 2021

Kerstavond hebben wij gevierd met tapas van Hip (Tapas-Expres). De bezorgster was vroeg (17.10, terwijl de eigenlijke bezorgtijd 17.30u was). De smaken van de tapasschotels waren lekker, echter waren de meeste hapjes al lauw. Dit was enorm zonde. Hopelijk wordt er in de toekomst gebruik gemaakt van een betere verpakking zodat de hapjes langer op temperatuur blijven.

P Groenenboom
25 dezembro 2021
Anne Van leeuwen
25 dezembro 2021

Heerlijke paella en precies op tijd bezorgd. Ook de Sangria is heel goed.

Evelyne
24 dezembro 2021

Echt wel beetje duur voor wat je krijgt. Kwaliteit had ik iets meer van verwacht.

Michael
23 dezembro 2021

het eten viel tegen. te duur voor de kwaliteit. vlees droog, hoeveelheid weinig voor de prijs. 15 euro voor een liter sangria die smaakt naar een sangria van 4 euro van de ah. jammer. 1e en laatste keer

Wairisal
17 dezembro 2021

Kleine porties

Wendy
16 dezembro 2021

Ongelooflijk slechte kwaliteit eten. Voor 65 euro was het niet echt veel, maar ergste was de kwaliteit. We hebben echt niet lekker gegeten en bestellen hier nooit meer. Bezorging was goed.

Robert
11 dezembro 2021

Onze eerste bestelling was helemaal top, heerlijke tapas, echt genieten

Theo Wennekes
10 novembro 2021

Goede wijn behoeft geen krans!

Marcel Pronk
6 novembro 2021

Heerlijk gegeten en goed geholpen. Voor herhaling vatbaar!

Monique
6 novembro 2021
Joe
25 outubro 2021
cea oliveira
16 outubro 2021

was heerlijk we gaan zeker vaker bij jullie bestellen ik heb het ook tegen vrienden gezegd dat jullie heel goed zijn

Harry van Gulik
16 outubro 2021

Geleverd op de afgesproken tijd en het eten was ook voortreffelijk op de juiste temperatuur

Hendriks
29 agosto 2021

Heel lekker gegeten, de porties waren veel groter dan wij vooraf dachten, dus we kunnen er wel 2 dagen van genieten! Mooie gerechtjes, goed opgemaakt (waar mogelijk bij een bestelling) en wij zullen zeker nog een keer HIP kiezen! Nog een tip; maak de verpakking wat duurzamer..... Dan hebben wij geen enkele tip meer!

Nadine
26 agosto 2021

Dit was mijn 2de bestelling, helaas was dit keer de paella niet hetzelfde als de vorige keer. De smaak van de vorige keer was krachtiger. Het leek erop alsof het heel vluchtig gemaakt was. De kleur was lichter waaraan ik al zag dat deze anders was. Dat kon je ook aan de churros merken, die waren niet gaar en niet goed gebakken. Beetje jammer want ik was echt tevreden de eerste keer. Ik was die dag moe en had trek dus heb er niet over gebeld. Betreft de bezorging, helemaal goed!

Gonny Westdijk
17 agosto 2021

Bestelling was op tijd het eten was goed en warm.

Jos de Wit
15 agosto 2021
Richelle
12 agosto 2021

Heerlijk gegeten! Durfde door de laatste ervaring niet meer de Pimientos te bestellen dus die hebben we gemist. Maar alles was weer even smaakvol! En vriendelijke bezorger.. tot de volgende keer!

Kolk
6 agosto 2021

Vreselijk slecht! Niet lekker. Weinig. Geen lekkere tapas.

Paul
23 julho 2021
Ron
23 julho 2021

Heerlijk gegeten...netjes communicatie over het aflevermoment, goed op temperatuur en prima van smaak.

Richelle
17 julho 2021

Heerlijk gegeten! Alles even smaakvol.. alleen de Pimientos de Padron waren zo heet, scherp en te dik dat t zeker geen Pimientos waren! Jammer want dit is juist een delicatesse altijd! Maar de rest was weer overheerlijk! En snel en warm bezorgd!

Henriëtte
3 julho 2021
Richelle
21 junho 2021

Weer heerlijk gegeten van de tapas-express. Snelle bezorging en goede afspraken te maken met van te voren bellen. Alles warm bezorgd. Spaanse kok dus lekker eten!

Iris
14 junho 2021

Keurig op tijd, zag er netjes en verzorgd uit. Ik vond het wel prijzig, zeker omdat we de spiesjes niet durfte te eten aangezien ze niet helemaal gaar waren.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

M vd B
5 junho 2021
Ria van keulen
4 junho 2021

Het was heerlijk !!

Paul
3 junho 2021

When we are craving for spanish food, we always order from Tapas Express. Their paellas, roast chicken, gambas, chamignones, roasted green peppers, and meatballs always satisfy and taste authentically spanish!

Miranda
3 junho 2021

Het was heerlijk, alles was warm en op tijd bezorgd. Zeker voor herhaling.

linde
26 maio 2021

prima kwaliteit maar de hoeveelheid per gerecht voor een schotel van 12 stuks is te weinig, voor 60,00 krijg je bv 2 stukjes stokbrood. dus als je een borrelschotel voor 4 of 6 persoons wil hebben wordt het lastig. maar de kwaliteit is prima

HF Laheij
25 maio 2021

We hebben 25 minuten moeten wachten op het eten. Kan beter bij de bestelling vermeld worden.

Bram
25 maio 2021

Hele bestelling goed op temperatuur en goed verpakt. Vriendelijke bezorging, zelfs wat sneller dan aangegeven. Zeer smakelijke goed gevulde paella, heerlijk malse kip.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Celia
24 maio 2021

Op het eerste gezicht heerlijke tapas. De meeste hapjes waren ook erg lekker. Helaas kwamen we er al snel achter dat de kaas flink beschimmeld was. Dat moet de kok toch gezien hebben bij het maken van de tapasschalen? Hierna kregen we ook vraagtekens bij de rest. Jammer, want onze eerste indruk was echt goed! De bezorging was trouwens keurig op tijd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anneke
20 maio 2021

Altijd precies op tijd, goed warm & perfect van smaak!

Siebe
19 maio 2021

Lekker en op tijd bezorgd

Marleen
16 maio 2021

Heerlijk verse tapas en precies op het gevraagde tijdstip bezorgd.

Mariska
27 abril 2021

eetcafé hip geeft altijd goede service en kwaliteit. Nu vanavond heerlijke tapas gegeten! Snap echt niet waarom sommige mensen negatief zijn. Binnenkort weer lekker lunchen

Ann
21 abril 2021
Yvon
20 abril 2021

Een gerecht vergeten werd binnen 10 minuten geleverd

Wil
16 abril 2021

Veilige bezorging. Goed eten in goede verpakking

Esther haze
15 abril 2021

Is allemaal prefab eten alles was door elkaar heen gelopen eten was niet warm en niet alles zat er bij dus dat was de eerste x en gelijk de laatste x en prijs kwaliteit verhouding was ver te zoeken

J.P. Dieleman
6 abril 2021

Het eten was precies op tijd. En het was lekker.

R de Man
28 março 2021

Zeer goed van kwaliteit en ruim voldoende keurig op tijd geleverd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Edith
28 março 2021

Heerlijke goed gevulde Paella; nog lekker warm bij aankomst. Vriendelijke bezorgers.

mirjam
17 março 2021
Ada
15 março 2021

Heerlijke tapas en paella!! Op tijd en warm bezorgd. Doen we nog eens👍

Eef
28 fevereiro 2021

Geweldig !!!! Super lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sijah
27 fevereiro 2021

De smaak van de tapas was goed maar van een schotel voor 4 personen is geen sprake. In die zin is de prijs niet in verhouding tot de hoeveelheid. Met z’n drieën vonden we het al weinig.

Kenneth
22 fevereiro 2021

De Paella van de vorige keer, 28 jan. vond ik veel lekkerder. Raar maar echt waar. De rest was heerlijk.

Melvin
16 fevereiro 2021

Top! Heerlijke tapas voor een goede prijs! Echt een aanrader!

Rosalie
15 fevereiro 2021

Niet goedkoop, maar wederom erg lekker en mooi gepresenteerd. Leuk ook een presentje met Valentijnsdag. Wel late bezorging, terwijl 2 uur van te voren besteld.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Monique
14 fevereiro 2021

Bestelling altijd op tijd bezorgd!! Heerlijk eten, zeer goede smaken en altijd goed warm! Een echte aanbeveling!!

J.Aarts
9 fevereiro 2021

Olijven niet lekker

f. coenders
8 fevereiro 2021

bestellen ging makkelijk eten was goed

cor
6 fevereiro 2021

alles was heerlijk en de levering toch sneller als dat er gezegd werd ineen woord TOP

Marleen
2 fevereiro 2021

Eindelijk een restaurant die tapas bezorgt in de buurt. Het eten smaakte heerlijk en was goed warm. Ook was het erg snel bezorgd. Ik ga zeker nog een keer bestellen!

Shannon
30 janeiro 2021

Was de 73 euro zeker niet waard. Vlees was nog rauw en had niet veel smaak. De churos was net kauwgom. Olijven smaakloos. Zonden van ons geld en onze avond. Hier gaan we niet meer bestellen.

Kenneth
28 janeiro 2021

Bestelling was optijd klaar en het eten was erg lekker. Tot de volgende keer.

BUTTER
27 janeiro 2021

Echt heel lekkere tapas!

Gs
26 janeiro 2021

Was lekker!

Henk
25 janeiro 2021

Lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jos Esveld
24 janeiro 2021

Voor herhaling vatbaar; lekker eten, netjes in een tasje bezorgd en mooi op tijd. Wat wil je nog meer?

Elroy
23 janeiro 2021

Uitstekend!

Yvon
23 janeiro 2021

Op tijd en goed van smaak

Robert
22 janeiro 2021
Silvia
21 janeiro 2021

Heerlijk gegeten, snelle levering. Top dus.👍👍👍

Wendy
19 janeiro 2021

Bezorgster liet per ongeluk de doos met tapas vallen wat uiteraard kan gebeuren. We kregen voor de gevallen tapas nieuwe bezorgd! Ze waren heerlijk!

Monique
18 janeiro 2021

Overheerlijke tapas!!! Zeer goede prijs - kwaliteit verhouding!!

Hélène en Henk.
18 janeiro 2021

De kwaliteit van de Tapas was zeer goed, Super!!!! .Jammie Jammie. Ook de bezorging verliep prima ga vooral zo door!! !Complimenten!!!! Dit is voor herhaling vatbaar Lieve gr .:) en blijf vooral Gezond!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rob de Man
17 janeiro 2021
Len
15 janeiro 2021

Alle tapas waren erg lekker. Snelle en goede bezorging. Zeker ga ik het meer bestellen.😋😋😋

Sandra
14 janeiro 2021

Heerlijk gegeten

Mariska
13 janeiro 2021

Top zoals altijd :-)

Matthijs L
9 janeiro 2021

We hebben heerlijke tapas gegeten. Wat een snelle, geweldige service. We gaan hier zeker nog een keer bestellen.

Yvon
9 janeiro 2021

Heerlijke tapas en paella. Bezorging precies op tijd.

Saar
3 janeiro 2020

Super snelle, vriendelijke bezorging. Keurig op tijd. Had alleen iets meer gemogen. Voor 6 besteld + 1 extra losse tapas. Met 5 personen van gegeten. Verder heerlijk.

Marike
1 janeiro 2020

Heerlijk gegeten. Alles goede kwaliteit en goed verzorgd. Groot succes!

Denise
27 dezembro 2020

Snel bezorgd en was lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tamara
19 dezembro 2020

Heerlijk gegeten en super mooi gepresenteerd in hapjes schalen. Voor herhaling vatbaar en super leuk om samen met vrienden van te genieten